Інституційний репозитарій
Національного університету харчових технологій
ISSN 2310-8282
Положення про Інституційний репозитарій
Кількість документів у репозитарії: 47849

Розділи
Виберіть розділ, щоб переглянути його колекції.
Нові надходження
Тип елементу:Документ, Розширення асортименту стародавніх борошняних українських страв для кафе загального типу(2025) Черненко, Анастасiя ОлександрiвнаТип елементу:Документ, Удосконалення технології страв з м’яса яловичини для ресторану першого класу(2025) Берташ, Дмитро РуслановичТип елементу:Документ, Розроблення технології страв із напівфабрикатів з риби для ресторану першого класу(2025) Абаджян, Арсеній МасісовичТип елементу:Документ, Тип елементу:Документ, Удосконалення технології солодких соусів для кафе-кондитерської(2025) Головатюк, Олександра Сергіївна
