Browsing by Author Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 124  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Croquanter-Texiнікa як сучасний метод молекулярної гастрономіїПшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2014CROQUANTER-техніка як сучасний метод молекулярних технологій у закладах ресторанного господарстваПшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2014Croquanter-техніка як сучасний метод молекулярної гастрономіїПшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2014QR-код у ресторанному бізнесіДраненко, Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2016SMART CONTROL – інновації управління готельним номером через смартфонДубко, Андрій Вікторович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дочинець, Інга Вікторівна
2013«Sous Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктівУдовицький, В. В.; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2015Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиОлійник, Сергій Валентинович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2015Аналіз підприємств з реалізації енергозберігаючих систем для готелів на ринку УкраїниЛюбачевська, Надія Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2018Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовахКоваль, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2009Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошнаБондар, Наталія Петрівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2014Аромадистиляція - інновація молекулярної гастрономіїБіла, Катерина Василівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2015Батат як альтернативна сировина для страв у закладах ресторанного господарстваКлименко, Наталія Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2013Безпечні рослинні збагачувачі для ресторанної продукціїАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2002Біотехнологія пиваФесенко, Андрій; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
2015Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробівМихайленко, Владлена Миколаївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2007Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна соїХіврич, Борис Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2015Використання агар-агару у технології солодких страв для закладів ресторанного господарстваАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Цигоняко, Анна М.
2014Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіяхЦигоняко, Анна М.; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Протченко, Артур С.
2016Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Десик, Микола Григорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Теличкун, Володимир Іванович
2014Використання молочної сироватки у сферифікації як метод молекулярної гастрономіїПшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Самчук, Богдана Богданівна