Browsing by Author Басс, Оксана Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Визначення оптимального вмісту паток крохмальних у морозиві на молочній основіБасс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2017Використання крохмальних паток як замінника цукру у виробництві морозиваБасс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2021Встановлення можливого ступеня зниження потреби у цукрі при виробництві морозива сироваткового на основі ферментованих концентратів сироваткиМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна
2019Дослідження впливу замінників цукру на процес гомогенізації сумішей морозива вершковогоБасс, Оксана Олександрівна; Жила, Яна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2018Дослідження впливу замінників цукру на структурно-в’язкісні характеристики сумішей для морозиваБасс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2017Дослідження впливу крохмальної патоки на реологічні характеристики сумішей для виробництва морозиваБасс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гончарук, Олена Владиславівна
2018Дослідження впливу поліолів та крохмальних паток на якісні характеристики морозива вершкового та ароматичногоБасс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2021Дослідження дисперсності повітряної фази в морозиві на молочній основі із замінниками цукруБасс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Дослідження показника активності води паст кисломолочнихКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Басс, Оксана Олександрівна; Миколів, Іван Михайлович
2019Дослідження процесу визрівання сумішей морозива із замінниками цукруБасс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2017Дослідження реологічних характеристик сумішей для морозива з патоками крохмальнимиБасс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гончарук, Олена Владиславівна
2021Низькокалорійне морозиво як альтерантива класичному продукту для дітей з особливими харчовими потребамиБасс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2019Обгрунтування режимів фризерування сумішей морозива із замінниками цукруБасс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2021Обґрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Басс, Оксана Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Махмудов, Артур Мамедович; Миколів, Іван Михайлович
2016Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинамиБреус, Наталія Миколаївна; Басс, Оксана Олександрівна; Маноха, Людмила Юріївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Перспективи використання демінералізованої ферментованої молочної сироватки у складі морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна; Михалевич, Артур Петрович
2019Перспективні напрями розвитку технології морозива із замінниками цукруПаньковець, Тетяна Миколаївна; Басс, Оксана Олександрівна
2019Поліоли як кріопротектори в технології морозива молочногоБасс, Оксана Олександрівна; Жила, Яна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Продукти переробки сироватки як рецептурні компоненти у складі морозиваБасс, Оксана Олександрівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2017Реологічні характеристики сумішей для виробництва морозива з крохмальними патокамиБасс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гончарук, Олена Владиславівна