Browsing by Author Бондаренко, Юлія Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 61  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Булочний виріб (Патент на винахід № 84522)Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна
2009Булочний виріб з мальтозною патокою (Патент на корисну модель № 40252)Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна
2008Булочні вироби з глюкозно-фруктозним сиропом (Патент на корисну модель № 30523)Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна
2018Використання кунжутного борошна у виробництві пшеничного хлібаДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Білик, Олена Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна
2017Використання урбечу з насіння льону у виробництві пшеничного хлібаДробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
2014Використання цитратів цинку та магнію, одержаних методом нанотехнології, у хлібопеченніДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Каплуненко, Володимир Георгійович
2015Використання шроту з насіння льону для збагачення пшеничного хлібаБондаренко, Юлія Вікторівна; Ющенко, Ганна Петрівна; Іжевська, Орися Петрівна
2009Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості виробівБондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна
2008Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тістаБондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна
2008Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тістаДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
2008Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тістаБондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна
2008Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжостіДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
2021Візуалізація навчальних матеріалів спеціальних дисциплін в програмі підготовки технологів харчових виробництвГрищенко, Анна Миколаївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
2006Глюкозно-фруктозний сироп – перспективний натуральний замінник цукруДробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Таланов, О. Б.
2007Дослідження впливу глюкозно-фруктозного сиропу на якість булочних виробівБондаренко, Юлія Вікторівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Дробот, Віра Іванівна
2012Дослідження впливу добавок на процес черствіння хлібаДробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
2011Дослідження впливу крупності пластівців злаків на якість хлібаСеменова, Анастасія Борисівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна
2013Дослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробівМісечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Мостова, Т. В.; Дробот, Віра Іванівна
2016Дослідження впливу розчинних харчових волокон шроту льону на якість хлібаБілас, Ярослав Іванович; Іжевська, Орися Петрівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
2012Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробівМісечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Стрельченко, Н. М.; Дробот, Віра Іванівна