Browsing by Author Гащук, Олександра Ізидорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 138  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Pleurotus ostreatus (jacq.) P. Kumm. - білкова основа для створення функціональних продуктівКруподьорова, Тетяна Анатоліївна; Барштейн, Віктор Юрійович; Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна
2018«Sous-vide» - інноваційна технологія приготування м’ясних напівфабрикатівВиноградов, Олександр Ігорович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2004Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробівГащук, Олександра Ізидорівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2015Аналіз грибної сировини та перспективи її використання у м’ясних продуктахПешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна
2018Аналіз жирнокислотного складу м’ясних паштетівМоскалюк, Оксана Євгеніївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Пешук, Людмила Василівна
2018Аналіз ринку м’ясних консервів для дитячого харчування в УкраїніГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Верба, Наталія Іванівна
2011Біологічні показники білкового стабілізатора з колагенвмісної сировиниШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Донець, Олександр В.
2013Біомаса PLEUROTUS OSTREATUS (JACQ.) P. KUMM. культивована на шротах цілющих рослин у функціональних м’ясних продуктахПешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Круподьорова, Тетяна Анатоліївна; Барштейн, Віктор Юрійович
2013Визначення деяких елементів в карпофорах грибів Agaricus Bisporus (J.E. Lange) Imbach та Pleurotus Ostreatus (Jacq.) P. KummПешук, Людмила Василівна; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Ганчук, Вікторія Дмитрівна; Гащук, Олександра Ізидорівна
2018Використання бобових культур у технології м’ясо-рослинних напівфабрикатівВасильєва, Анна Андріївна; Виноградов, Олександр Ігорович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2020Використання білково-жирової емульсії на основі курячого жиру і шкірки у виробництві сосисокСолод, Анна Анатоліївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2013Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробівГащук, Олександра Ізидорівна; Хоменко, Олеся Михайлівна
2008Використання гідроколоїдів у складі багатокомпонентних розсолівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мусієнко, Ігор Васильович; Гащук, Олександра Ізидорівна
2020Використання крові у м’ясних продуктах спеціального харчуванняГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2002Використання текстурованного борошна з квасолі у виробництві реструктурованих шинкових виробівКлименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Штонда, Оксана Анатоліївна
2004Властивості текстурованого квасолевого борошнаШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Сербова, Марія Іванівна; Гащук, Олександра Ізидорівна
2004Властивості текстурованого квасолевого борошнаШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Сербова, Марія Іванівна; Гащук, Олександра Ізидорівна
2020Дослідження біологічної цінності варених ковбас з використанням продуктів переробки кровіГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Рибальченко, Дмитро Юрійович
2014Дослідження можливості використання білково-мінерального-збагачувача геродієтичного у виробництві варених ковбасних виробівПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Гащук, Олександра Ізидорівна
2020Дослідження показників якості м’ясних посічених напівфабрикатів із м’яса індиківГорішній, Павло Олегович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна