Browsing by Author Дейниченко, Людмила Григорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 51  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатівГніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
2017Амінокислотний склад сирників на основі МБКГніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
2021Амінокислотний скор білків сирників «Різдвяні»Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Таранишина, Інна Леонідівна
2017Аналіз використання рослинної сировини у виробництві збитої десертної продукціїДейниченко, Людмила Григорівна
2016Аналіз вимог та рекомендацій до складання харчових раціонів для військовослужбовцівДейниченко, Людмила Григорівна
2015Аналіз фактичного добового раціону військовослужбовців Збройних Сил УкраїниДейниченко, Людмила Григорівна; Ренке, Катерина Геннадіївна
2017Антиоксидантна активність молочно-білкових концентратів з ягідними пюреДейниченко, Людмила Григорівна
2018Вплив низькотемпературного зберігання на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотинДейниченко, Людмила Григорівна
2016Вплив технологічних факторів на процес отримання молочно-білкових копреципітатів із журавлиноюГніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
2020Дослідження впливу синтетичних барвників на пружність пісочного тістаДейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна
2018Дослідження структури молочно-білкових концентратівГніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Перекрест, Володимир Вікторович; Гусятник, Павло Володимирович
2020Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирниківДейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Таранишина, Інна Леонідівна
2020Доцільність використання рослинних білків у технології виробів із сиру кисломолочногоДейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Кравченко, Тамара Василівна
2020Доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тістаДейниченко, Людмила Григорівна; Зорін, Микита Ігорович
2021Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в УкраїніДейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Чижевська, Надія Андріївна
2017Користь та безпека при споживанні культивованих шампіньйонівРоман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
2020Манго–перспективний компонент для оздоблювальних напівфабрикатівБуряк, Дар'я Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Корецька, Ірина Львівна
2017Молочно-морквяна запіканка (Деклараційний патент на корисну модель № 120219)Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Юдіна, Тетяна Іллівна; Назаренко, Ірина Анатоліївна
2019Необхідність контролю якості блендів зернової кавиРоман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Іванченко, Михайло Георгійович
2019Необхідність стимулювання розвитку англомовних освітніх програм у сфері обслуговуванняДейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна