Browsing by Author Дорохович, Вікторія Віталіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 84  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Безглютенові борошняні кондитерські виробиДорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія Петрівна
2013Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакіюДорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Тарасенко, Ірина Василівна
2010Борошняні кондитерські вироби спеціального дієтичного споживанняКовбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Вікторія Віталіївна
2014Бісквіти з фруктозою та цукрозамінниками-поліолами для харчування дітейАбрамова, Асьят Георгіївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна
2014Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 105977)Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна
2013Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 83917)Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна
2014Визначення впливу аглютенового борошна на тривалість термооброблення вафельних листівДорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Ірина Василівна
2018Визначення можливості застосування мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолі в технології пряниківДорохович, Вікторія Віталіївна; Дорошенко, Тетяна Василівна; Сулима, Валентина Сергіївна; Донець, Анна Сергіївна
2019Визначення можливості застосування шроту з насіння соняшника при виготовленні здобного печиваДорохович, Вікторія Віталіївна; Гуленко, Анастасія Михайлівна
2008Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженнях модельних систем борошняних кондитерських виробівДорохович, Вікторія Віталіївна; Дьяков, О. Г.
2013Використання цукрозамінників нового покоління в технологіях борошняних кондитерських виробівДорохович, Вікторія Віталіївна
2013Використання цукрозамінників нового покоління в технології бісквітів спеціального призначенняДорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна
2013Вимоги до продуктів дитячого харчування та інноваційна технологія розчинного печива для немовлятДорохович, Вікторія Віталіївна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна
2011Вплив аглютенового борошна на кінетику випікання кексівДорохович, Вікторія Віталіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2006Вплив лактитолу на тепломасообмінні процеси в технології борошняних кондитерських виробівДорохович, Антонелла Миколаївна; Яременко, Оксана Михайлівна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна
2019Вплив мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолу на формування клейковинного комплексуДорохович, Вікторія Віталіївна; Донець, Анна Сергіївна; Сулима, Валентина Сергіївна; Дорошенко, Тетяна Василівна
2011Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структуриДорохович, Вікторія Віталіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2008Вплив цукрозамінників на формування клейковинного комплексуКовбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Вікторія Віталіївна
2004Дитяча хвороба целіакія та оцінка якості безглютенової сировини, що рекомендується при цьому захворюванніДорохович, Вікторія Віталіївна; Бабіч, Оксана Вікторівна
2014Дослідження вологості та в'язкості тіста для вафельних листів з аглютенового борошнаТарасенко, Ірина Василівна; Малишко, Наталія; Дорохович, Вікторія Віталіївна