Browsing by Author Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Актуальність використання поліпшувачів у технології виробництва житньо - пшеничного хлібаЗуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
2014Використання нетрадиційної білоквмісної сировини у виробництві хлібаСильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тополь, Інна Василівна
2020Використання соціальних мереж як ефективного засобу просування готельного продуктуСильчук, Тетяна Анатоліївна; Дітріх, Ірина Вікторівна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Туз, Тетяна Сергіївна
2016Дослідження зміни фізичних властивостей житньо-пшеничного тіста при використанні підкислювачівСильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
2015Застосування підкислювачів при виробництві житньо-пшеничного хлібаСильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сидоренко, Олена Миколаївна
2016Комплексний підкислювач «Ефект Плюс» (Патент на винахід № 112913)Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Сидоренко, Олена Миколаївна
2018Нові підходи до створення функціональних хлібобулочних виробів для закладів ресторанного господарстваЗуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Дітріх, Ірина Вікторівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Кириченко, Тетяна Олегівна
2015Новітні підходи до виготовлення житньо-пшеничних виробів у закладах ресторанного господарстваЗуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
2013Обгрунтування передумов створення та переваг міні - виробництв при закладах ресторанного господарстваЗуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
2012Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарстваЗуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Гніда,А. С.; Бондар, Наталія Петрівна
2014Порівняльна характеристика поліпшувачів різних торгових марок при виробництві хліба в закладах ресторанного господарстваТурок, О. С.; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
2018Прискорені технології житньо-пшеничних хлібних виробів – напрям розвитку малих підприємствСильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна
2012Рисове борошно - сировина для безглютенових виробівЗуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2013Рисове борошно – перспективна сировина для безглютенових продуктівЗуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2015Розвиток міні-підприємств, як структурного підрозділу закладів ресторанного господарства та нового типу підприємств харчуванняЗуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Іванов, Тарас Васильович; Макаров, Максим Андрійович
2012Розроблення рецептурних композицій борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та цукровий діабетЗуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2015Склад житньо-пшеничного хліба (Патент на винахід № 109351)Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2014Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом (Патент на корисну модель № 94239)Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2013Склад кексу «Сонечко з курагою» (Патент на винахід № 102186)Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2013Склад кексу спеціального призначення «Особливий з курагою» (Патент на винахід № 102933)Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович