Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Кияниця, Світлана Геннадіївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 90
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Використання білків сироватки в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги
Каліновська, Тетяна Віталіївна
;
Білик, Аліна
;
Онофрійчук, Тетяна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
2013
Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробів
Каліновська, Тетяна Віталіївна
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
2013
Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробів
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
;
Каліновська, Тетяна Віталіївна
2005
Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві
Дорохович, Антонелла Миколаївна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Кохан, Олена Олександрівна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
2015
Використання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
;
Каліновська, Тетяна Віталіївна
2014
Використання нетрадиційної сировини гуміарабіку «Fibregum ™», вівсяного та пшеничного солодового борошна під час створення нового асортименту здобного печива
Стрембіцька, Анастасія
;
Скрипко, Ангелiна Петрiвна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
2005
Використання нових композицій структуроутворювачів при розробленні технологій кремово – збивних цукерок, які формуються методом ко-екструзії
Кияниця, Світлана Геннадіївна
;
Світлішина, Т. А.
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Дорохович, Антонелла Миколаївна
2013
Використання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатів
Йовбак, Уляна Сергіївна
;
Цегельник, Ю. В.
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
2013
Використання продуктів переробки винограду як сировини для збагачення цукерок для дітей
Каліновська, Тетяна Віталіївна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
2014
Використання пюре з виноградних вичавок в технології фруктово-желейних цукерок
Каліновська, Тетяна Віталіївна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
;
Онофрійчук, Тетяна
2007
Вплив поверхнево-активних речовин на структурно-механічні властивості кексів
Лучкань, Т. В.
;
Манько, І. П.
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
2013
Вплив солодового борошна з голозерного вівса на структурні властивості тіста для здобного печива
Скрипко, Ангелiна Петрiвна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Ємельянова, Ніна Олександрівна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
2010
Вплив фруктово – овочевого пюре на структурні властивості збивних цукерок
Дорошенко, Є. В.
;
Коваленко (Лисогор), Олена Артурівна
;
Свідерко, О. В.
;
Семчишин, Б. Р.
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
2002
Встановлення можливостей використання фруктози при виробництві фруктово - ягідного мармеладу для хворих на цукровий діабет
Кияниця, Світлана Геннадіївна
;
Смик, Оксана Валентинівна
;
Дорохович, Антонелла Миколаївна
2004
Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробів
Дорохович, Антонелла Миколаївна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Кохан, Олена Олександрівна
;
Залевська, Надія Олексіївна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
2013
Дослідження вмісту пектинових речовин напівфабрикатів з виноградних вичавок та визначення їх сорбційних властивостей
Каліновська, Тетяна Віталіївна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
2009
Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Ємельянова, Ніна Олександрівна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
;
Бондарчук, Оксана Василівна
2016
Дослідження впливу гуміарабіку «fibregum ™» на структурні властивості тіста з додаванням борошна із солоду вівса та пшениці під час створення нового асортименту здобного печива оздоровчого призначення
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Скрипко, Ангелiна Петрiвна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
2005
Дослідження впливу гідроколоїдів на формування структури кремово-збивних цукеркових мас
Свiтлiшива, Т.
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
;
Дорохович, Антонелла Миколаївна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
2001
Дослідження впливу ди- та моноцукрів на структуру желейного мармеладу
Дорохович, Антонелла Миколаївна
;
Смик, Оксана Валентинівна
;
Єлісєєва, О. В.
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна