Browsing by Author Козявкін, Анатолій Петрович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2000Вплив моноамонійфосфату на якісні показники продуктів цукрового виробництваКозявкін, Анатолій Петрович; Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Нікіфоров, Олександр Валерійович
2000Методи контролю харчових виробництвШтангеєва, Надія Іванівна; Чернявська, Людмила Іванівна; Рева, Леонід Павлович; Ліпєц, Антон Адамович; Клименко, Лариса Степанівна; Олянська, Світлана Пантелеймонівна; Логвін, Володимир Матвійович; Виговський, Валерій Юрійович; Козявкін, Анатолій Петрович; Хомічак, Любомир Михайлович; Лагода, Володимир Андрійович; Петриченко, Ігор Борисович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Чагайда, Андрій Олегович
2000Оптимальні умови очищення жовтих цукрів та їх клеровокКозявкін, Анатолій Петрович; Чагайда, Андрій Олегович
2000Підвищення ефективності кристалізації цукрози в утфелі останнього продуктуКозявкін, Анатолій Петрович; Чагайда, Андрій Олегович
1996Спосіб підготовки меляси для культивування мікроорганізмів у виробництві амінокислот (Патент на винахід № 10430)Гулий, Іван Степанович; Штангеєва, Надія Іванівна; Лужков, Олександр Михайлович; Клименко, Лариса Степанівна; Краєва, Н. К.; Роговєр, В. С.; Козявкін, Анатолій Петрович