Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Кравчук, Надія Миколаївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 48
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Вдосконалення технології десертів
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Клец, Дарина Олександрівна
2020
Визначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту)
Корецька, Ірина Львівна
;
Кузьмін, Володимир Володимирович
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2019
Використання батату в ресторанних технологіях соусів
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Скрибченко, Анастасія Олександрівна
2019
Використання нетрадиційної сировини – алое вера в напоях
Шамшур, Анна Григорівна
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Кравчук, Надія Миколаївна
2018
Використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві кондитерських борошняних виробів
Волинська, Леся Сергіївна
;
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Корецька, Ірина Львівна
2019
Використання солодких структуроутворювачів для покращення якості десерту
Польовик, Володимир Вікторович
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Березова, Ганна Олександрівна
;
Кравчук, Надія Миколаївна
2019
Використання сучасних трендів у харчуванні в закладах ресторанного господарства
Мельник, Вікторія Юріївна
;
Кравчук, Надія Миколаївна
2016
Енергозберігаючі технології у готельному господарстві
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Красноярцев, Владислав Олександрович
2016
Ефективність використання батату в закладах ресторанного господарства
Лукомська, Юлія Петрівна
;
Кравчук, Надія Миколаївна
2018
Кавбуз – перспективна сировина для солодких страв
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Редько, Олександр Дмитрович
2016
Кобрендинг у ресторанному бізнесі
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Мишко, Ярослава Ігорівна
2019
Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства
Кузьмін, Олег Володимирович
;
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Шиш, Наталія Ігорівна
;
Решетник, Софія Русланівна
;
Гаврильченко, Поліна Михайлівна
;
Романюта, Андрій Вікторович
2020
Низькокалорійний білковий десерт з горобини (Деклараційний патент на корисну модель № 139654)
Польовик, Володимир Вікторович
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Загорська, Катерина Сергіївна
;
Кравчук, Надія Миколаївна
2015
Перспективи впровадження електрорадіаторної системи опалення в закладах готельного господарства
Проценко, Ольга Андріївна
;
Кравчук, Надія Миколаївна
2016
Перспективи розвитку послуги Business Speed Dating для ділового туризму України
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Кондауров, Костянтин Анатолієвич
2015
Проблеми розвитку ділового туризму в Україні
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Чорна, Наталія Сергіївна
2017
Підвищення якості печива, збагаченого білковмісною сировиною рослинного походження
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Олійник, Сергій Володимирович
2019
Самбук "Український" (Деклараційний патент на корисну модель № 134974)
Редько, Олександр Дмитрович
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Кравчук, Надія Миколаївна
2019
Самбук з кумквату (Деклараційний патент на корисну модель № 135283)
Польовик, Володимир Вікторович
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Бакун, Анастасія Олександрівна
;
Кравчук, Надія Миколаївна
2014
Система загальної автоматизації роботи сучасних міських готелів
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Мокляк, Я. М.