Browsing by Author Красуля, Олена Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 63  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Аналіз мікроструктури рослинно-жирових композиційГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2019Аналіз причин та заходів попередження утворення токсинів C. Botulinum в консервованих продуктах протягом усього виробничого циклуІващенко, Катерина Юріївна; Стоянова, Людмила Олександрівна; Красуля, Олена Олександрівна
2013Бродильна активність лактозозброджувальних дріжджів у сироватко-солодовому сусліГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Тігунова, О. О.
2014Визначення стану вологи методом ІЧ-спектроскопії в білково-рослинних сумішахІванов, Сергій Віталійович; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2013Визначення форм зв′язаної вологи в сироваткових напоях з харчовими волокнамиГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2011Вплив комплексних антиоксидантів на термін зберігання молочних продуктівГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2016Вплив концентрату білка – регулятора в’язкісних характеристик на консистенцію кисломолочного напоюГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна
2014Вплив ультразвукового диспергування рослинних інгредієнтів на в’язкість сумішей на основі сироваткиГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2016Вплив ягідного пюре на процес коагуляції молочного білкуПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2019Дослідження впливу використання білкових концентратів на реологічні показники кисломолочних продуктів та терміни їх зберіганняРудюк, Віталій Петрович; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Красуля, Олена Олександрівна
2014Дослідження процесу ферментації сироватко-солодових сумішейСтахурський, О. О.; Красуля, Олена Олександрівна
2013Дослідження технологічних параметрів гідролізу лактози молочної сироватки з харчовими волокнамиКрасуля, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна
2014Дослідження ферментації сироватко-рослинної суміші підвищеної в’язкостіГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2012Застосування білкового концентрату в технології cироваткових напоївГрек, Олена Вікторівна; Змієвський, Юрій Григорович; Красуля, Олена Олександрівна
2012Застосування лактозброджуючих дріжджів в технології ферментованих сироваткових напоїв підвищеної в’язкостіГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2015Йогурт (Патент на корисну модель № 97223)Іванов, Сергій Віталійович; Чепель, Наталія Василівна; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2012Использование лактосбраживающих дрожжей в производстве сывороточно-солодововых напитковГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2019Кисломолочний продукт з підвищеним вмістом білкаРудюк, Василь Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Красуля, Олена Олександрівна
2010Комплексна оцінка якості жирових молочних продуктів з рослинними інгредієнтамиГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2010Методологія комплексної оцінки якості комбінованих жирових молочних продуктівГрек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна