Browsing by Author Кузьмик, Ульяна Геннадіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 100  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Академічний плагіат та проблеми його вирішення в сучасній освітіКузьмик, Ульяна Геннадіївна
2016Вивчення антиоксидантних властивостей натуральних прянощівЛєбєдєва, Анна Олександрівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016Вивчення антиоксидантної здатності натуральних прянощ івЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Гончарова, Яна Володимирівна
2021Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молокаКорольчук, Ірина Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2016Вивчення впливу температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базилікуКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Федонюк, Марія Анатоліївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016Вивчення забарвлюваних речовин в прянощахКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович
2012Визначення антиоксидантної активності композицій прянощівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин в розроблених композиціях прянощівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних пастКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2017Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних пастЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Грабова, Тетяна Леонідівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Пасічний, Василь Миколайович
2013Використання кореню куркуми у технології сметанних виробівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Білоцерківець, О. М.
2015Використання натуральної пряно-ароматичної сировини для запобігання мікробіологічного псування кисломолочних продуктівТетеріна, Світлана Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2016Використання натуральної рослиної сировини в технологіях кисломолочних продуктівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2015Використання несмаженого зерна гречки в рецептурах кисломолочних продуктівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2018Використання прянощів як джерела антоціанівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван Михайлович
2021Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузіМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Точкова, Оксана Василівна
2014Використання ягід дикорослих рослин у технології молочних продуктів для дітей шкільного вікуБілоцерківець, О. М.; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2020Впровадження методів модифікації молочної сироватки з метою екологізації виробництваМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2017Дослідження вмісту фенольних сполук в пряно-ароматичній сировиніСердюк, Дмитро Сергійович; Моторін, Юрій Олександрович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович
2021Дослідження впливу електрогідравлічної обробки як перспективного методу обробки водиМаринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна