Browsing by Author Медвідь, Ірина Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 64  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Бар’єри професійно- педагогічного спілкування молодих викладачів вищого навчального закладуМедвідь, Ірина Миколаївна; Нікітіна, Ірина Всеволодівна
2020Безглютенова продукція в індустрії гостинності: актуальні питання, проблеми та перспективи їх вирішенняМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Використання енергозберігаючих технологій при проектуванні готельних підприємствШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Мусієнко, Єгор Михайлович
2016Використання порошку з ягід ожини в технології бісквітного напівфабрикатуШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна
2015Використання порошку з ягід ожини у технологіях борошняних кондитерських виробівШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна
2014Використання порошків горобини, обліпихи та калини в технології бісквітного напівфабрикатуМедвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна
2014Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикатуМирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Використання продуктів переробки ожини в технології пісочного напівфабрикатуШидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Андросюк, Ангеліна Михайлівна
2018Вплив амілолітичних ферментів на показники якості хліба з рисового борошнаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Вплив ферментативної модифікації крохмалю рисового борошна на мікробіологічні процеси в тістіМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Дослідження впливу амілолітичних ферментів на мікробіологічні процеси в тісті та якість рисового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2019Дослідження впливу гідроколоїдів на структурно-механічні властивості тіста і якість безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Шидловська, Олена Броніславівна
2016Дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тістаШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Баляс, Наталія Володимирівна
2018Дослідження вуглеводно-амілазного комплексу рисового борошна як сировини для безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Дослідження можливості використання продуктів переробки глоду колючого в технології пісочного печиваШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шадура, Аліна Миколаївна
2016Дослідження можливості використання продуктів переробки глоду колючого в технології пісочного печиваШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шадура, Аліна Миколаївна
2015Дослідження органолептичних показників якості бісквітних напівфабрикатів збагачених плодовими порошкамиМирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна
2019Дослідження реологічних властивостей безглютенового дріжджового тістаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2020Дослідження форм зв’язку вологи в рисовому хлібі із застосуванням ферментативної модифікації крохмалю борошна та структуроутворювачамиМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович