Browsing by Author Миколів, Іван Михайлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 35  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Бродильний аппарат (Патент на корисну модель № 47940)Соколенко, Анатолій Іванович; Шевченко, Олександр Юхимович; Миколів, Іван Михайлович; Бут, Сергій Анатолійович; Піддубний, Володимир Антонович; Лензіон, Сергій Валентинович
2016Вивчення забарвлюваних речовин в прянощахКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин в розроблених композиціях прянощівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних пастКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2016Використання натуральної рослиної сировини в технологіях кисломолочних продуктівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2015Використання несмаженого зерна гречки в рецептурах кисломолочних продуктівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2018Використання прянощів як джерела антоціанівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван Михайлович
2015Двохетапне випікання хліба з використанням проміжного вакуумно-випарного охолодженняКовальов, Олександр Володимирович; Миколів, Іван Михайлович; Бабко, Євген Миколайович; Якобчук, Роман Леонідович
2017Дослідження вмісту фенольних сполук в пряно-ароматичній сировиніСердюк, Дмитро Сергійович; Моторін, Юрій Олександрович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович
2013Дослідження впливу режимів сушіння на якісні показники різних сортів чаюШемчук, Ю. В.; Миколів, Іван Михайлович; Миколів, Тетяна Іванівна
2020Дослідження зміни якості масляних паст за показником кислотностіЯценко, Ольга Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван Михайлович
2019Дослідження показника активності води масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридним комплексомКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Яценко, Ольга Володимирівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван Михайлович
2012Енергетичні накопичувальні пристрої на основі розчинених у рідинних фазах газівШевченко, Олександр Юхимович; Миколів, Іван Михайлович
2010Енергетичні потоки в харчових технологіях і їх складовіМиколів, Іван Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович
2011Енергетичні ресурси матеріальних потоків у харчових технологіяхШевченко, Олександр Юхимович; Миколів, Іван Михайлович; Романюк, Артем; Шевченко, А. О.
2010Енергетичні трансформації в процесах бродіння пиваМиколів, Іван Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Бут, Сергій Анатолійович; Піддубний, Володимир Антонович; Соколенко, Анатолій Іванович
2009Енергетичні трансформації матеріальних потоків у виробництві солодівМиколів, Іван Михайлович; Бойко, Олексій Олегович; Соколенко, Анатолій Іванович; Піддубний, Володимир Антонович; Малиновський, Віталій Васильович; Білик, Олена Анатоліївна
2018Ефективність використання окремих полісахаридів у складі стабілізаційних комплексів для масляних пастЯценко, Ольга Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2018Застосування натуральних компонентів з вологоутримуючими властивостямиЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван Михайлович; Слободяник, Анастасія Володимирівна
2016Кисломолочна паста з прянощами (Патент на корисну модель № 107830)Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван Михайлович