Browsing by Author Олексієнко, Наталія Валентинівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Використання какаовели в кондитерській промисловостіОлексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2012Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберіганняСивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2019Використання пюре з журавлини та камеді геллану при створенні нової технології білково-збивного кремуОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна
2016Застосування напівфабрикатів з дикорослих плодів та ягід для подовження терміну придатності кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна
2016Застосування пюре з горобини для подовження терміну придатності кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Коршун, С.
2016Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Коршун, С.
2000Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберіганняДорохович, Антонелла Миколаївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна
2011Мікробіологічна безпека харчових продуктівОлексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна
2018Мікробіологічна безпечність борошняних кондитерських виробів з подовженим терміном придатностіОболкіна, Віра Іллівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2013Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробівОлексієнко, Наталія Валентинівна; Волощук, Галина Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2018Перспективи застосування гуміарабіку при створенні нового асортименту кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Кепканов, Юрій Анатолійович
2016Практичні аспекти застосування природної сировини для подовження терміну придатності кондитерських виробівСивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2012Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберіганняОлексієнко, Наталія Валентинівна; Недєліна, Лариса Миколаївна
2018Сучасні вимоги до забезпечення безпечності кондитерських виробівОлексієнко, Наталія Валентинівна
2018Технологічні властивості желейної глазурі на основі морквяного сокуОболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Йовбак, Уляна Сергіївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна
2015Формування безпечності продукції кондитерської галузі: навчальний посібник для спеціалістів кондитерської промисловостіОлексієнко, Наталія Валентинівна; Балдинюк, Олександр Васильович; Оболкіна, Віра Іллівна; Дудко, Сергій Дмитрович
2019Інноваційний погляд на виробництво пряниківОболкіна, Віра Іллівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна