Browsing by Author Польовик, Володимир Вікторович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 86  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз желюючого компонента. Низькокалорійні десерти на основі желюючого компонента.Шевченко, Ольга Володимирівна; Романченко, Наталія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович
2015Аналіз харчової цінності солодких стравБендас, Яна Юріївна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович
2014Білкові рослинні натуральні добавкиПольовик, Володимир Вікторович; Вінніков, Владислав; Корецька, Ірина Львівна
2018Вдосконалення технології десертівКравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Клец, Дарина Олександрівна
2021Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикатуПольовик, Володимир Вікторович
2019Вивчення впливу технологічних чинників на властивості пінної структуриЗалужний, Тарас Валерійович; Плюта, В`ячеслав Вадимович; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2020Визначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту)Корецька, Ірина Львівна; Кузьмін, Володимир Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2018Використання горобини садової у технологіях вершкових кремівПольовик, Володимир Вікторович; Березова, Ганна Олександрівна; Корецька, Ірина Львівна
2020Використання купажного напівфабрикату в технології холодних десертівПольовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2020Використання лохини в технології збивних десертівВоробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович
2019Використання нетрадиційної сировини – алое вера в напояхШамшур, Анна Григорівна; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія Миколаївна
2014Використання нової рослинної сировини в оздоровчому та дієтичному харчуванніПольовик, Володимир Вікторович; Вінніков, Владислав; Корецька, Ірина Львівна
2017Використання пюре калини та сироватки молочної, як поліпшувачів холодних збивних десертівМаліневська, Олександра Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2019Використання солодких структуроутворювачів для покращення якості десертуПольовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Березова, Ганна Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна
2014Використання харчових рослинних порошків при виробництві кулінарних виробівБайда, Андрій; Польовик, Володимир Вікторович
2016Вплив цукрозамінників на утворення пінної структури у збивних десертахБендас, Яна Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2017Гарбузове пюре, як перспективний поліпшувач збивних десертівНиколайчук, Юлія Віталіївна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2017Дослідження впливу пюре садової горобини на якість вершкового кремуПольовик, Володимир Вікторович; Дубина, Віта Петрівна; Корецька, Ірина Львівна
2017Дослідження структури новітніх десертівЛевкун, Катерина Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2015Зниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринівДочинець, Інга Вікторівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна