Browsing by Author Поліщук, Галина Євгеніївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 267  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна
2007Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозиваГулак, Олена Володимирівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Калініна, Галина Петрівна; Янюк, Тетяна Іванівна
2019Аналіз асортименту морозива різних країн світуПоліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
2018Аналіз мікробіологічних показників харчових емульсійУстименко, Ігор Миколайович; Корх, Наталя Сергіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Аналіз ринку органічної продукції в Україні та світіБорова, Марина Павлівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2006Асортимент морозиваСкорченко, Тетяна Анатоліївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Грек, Олена Вікторівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
2019Вершковий крем-сир шоколаднийПавловська, Дарина; Поліщук, Галина Євгеніївна
2012Вивчення впливу вакуумного оброблення на вміст розчинного пектину у яблучному пюреПоліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Соколенко, Анатолій Іванович; Бойко, Олексій Олегович
2018Вивчення можливості застовування нормалізаційних емульсій у технології морозива з комбінованим складом сировиниУстименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2002Вивчення ролі емульгаторів у процесі стабілізації харчових штучних емульсійПоліщук, Галина Євгеніївна; Грек, Олена Вікторівна; Коровіна, Н. В.
2020Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системахШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Філоненко, Михайло Ігорович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2012Вивчення функціонально-технологічних властивостей зародків пшениці у складі сумішей морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Сербова, Марія Іванівна
2012Визначення кріоскопічної температури молочно-овочевих сумішей для виробництва морозиваЗгурський, Андрій Володимирович; Потапов, Станіслав Геннадійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Масліков, Максим Михайлович
2017Визначення оптимального вмісту паток крохмальних у морозиві на молочній основіБасс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2013Визначення поверхневого натягу сумішей для виробництва морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Сербова, Марія Іванівна; Мартич, Віталій Володимирович; Мацько, Любов Михайлівна
2019Визначення раціонального вмісту овочевої пасти у складі м'якого молочно-овочевого морозиваСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2015Використання крохмалепродуктів у виробництві морозиваПавленко, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2017Використання крохмальних паток як замінника цукру у виробництві морозиваБасс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2015Виробництво органічних молочних продуктів в Україні - сьогодення і перспективи розвиткуПоліщук, Галина Євгеніївна; Борова, Марина Павлівна
2013Вплив активної кислотності на ефективну в’язкість термічно обробленого яблучного пюреПоліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Гончарук, Олена Владиславівна; Калініна, Галина Петрівна