Browsing by Author Скорченко, Тетяна Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 73  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Альтернативнi технології згущеного термічно обробленого молокаСкорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна
2010Аналіз факторів, що формують якість сухих молочних продуктівСкорченко, Тетяна Анатоліївна; Щербак, Т. С.
2006Асортимент морозиваСкорченко, Тетяна Анатоліївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Грек, Олена Вікторівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
2005Визначення загального комплексного показника якості морозиваОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна
2011Визначення показника кольоровості молока згущеного вареного в процесі термічної обробки та зберіганняСкорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна
2012Визначення реологічних характеристик згущених молочник консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачамиРябоконь, Наталія Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
2012Визначення реологічних характеристик сметанних десертівГуць, Віктор Степанович; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Касьянова, Надія Олександрівна
2009Використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленогоШпачук, Людмила Володимирівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Богданов, Єгор Серафімович
1999Використання рослинної сировини у виробництві плавлених сирівГрек, Олена Вікторівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Білоус, Надія Василівна
2002Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоївСкорченко, Тетяна Анатоліївна; Грек, Олена Вікторівна; Маляренко, Тетяна Володимирівна
2003Вплив рослинних наповнювачів та цукрозамінників на якість молочних десертівГребельник, Оксана Петрівна; Гуць, Віктор Степанович; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
2003Дослідження амінокислотного складу та перетравлюваності згущених молочних продуктів з фруктозоюПухляк, Анастасія Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Вітт, Федір Аскольдович
2008Дослідження властивостей сухих десертних сумішей для коктейлівСкорченко, Тетяна Анатоліївна; Шелуха, О.
2007Дослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного напоюСкорченко, Тетяна Анатоліївна; Кравцова, Олена Валеріївна
2012Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінникамиОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Касьянова, Надія Олександрівна
2011Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографіїОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
2011Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно-фруктозними сиропамиСкорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Богданов, Єгор Серафімович
2003Кваліметрична оцінка якості згущених молочних консервівПухляк, Анастасія Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
2011Комплексна оцінка якості згущених молочних консервів з плодово-ягідними сиропамиСкорченко, Тетяна Анатоліївна; Рябоконь, Наталія Валеріївна
2012Кількісна оцінка якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропамиСкорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна