Browsing by Author Топольник, Віра Григорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 44  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукціїЛовягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Шевченко, Лілія Олександрівна; Топольник, Віра Григорівна; Ковальчук, Володимир Петрович
2012Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Марина Юріївна; Оносова, Ірина Андріївна; Рачинська, Зоя Петрівна; Топольник, Віра Григорівна
2008Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілкиКузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Володимир Володимирович; Топольник, Віра Григорівна
2012Визначення оптимальних умов процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібненняТопольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2013Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м'яса курятини для збільшення вологозв'язуючої здатності фаршівТопольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2012Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивостей готової продукціїТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2007Вплив мікроелементного складу підготовленої води на якість горілкиТопольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович
2008До питання вибору робочого органа для подрібнення м’ясної сировини з низькими якісними характеристикамиТопольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2011До питання впливу спирту етилового ректифікованого на фізіологічну активність лікеро-горілчаної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр
2007Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори рокуТопольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Баятян, Ася Рафаелівна
2009Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класуТопольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович
2013Кількісна оцінка якості готельного продуктуТопольник, Віра Григорівна; Бутова, Алла Павлівна; Кощавка, Ірина Володимирівна; Полякова, Алла Веніамінівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Куценко, Олена Василівна
2012Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе)Топольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2012Математичне моделювання споживчих показників якості ковбасного фаршу під час процесу шприцюванняТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2012Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м'яса курятиниТопольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2012Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м’яса курятиниТопольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2013Методика комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцюванняТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2009Обгрунтування експерименту для оптимізації процесу подрібнення м'яса курятиниТопольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2011Окисно-відновні процеси у лікеро-горілчаній продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр; Ковальчук, Володимир Петрович
2007Оптимізація фізико-хімічних показників технологічної води для виробництва горілки в різну пору рокуКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна