Browsing by Author Фурсік, Оксана Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 63  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Білкові препарати рослинного і тваринного походження у технології м'ясопродуктівПасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна
2016Білоквмісна харчова композиціяПасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Анісімова, Анна Вячеславівна; Фурсік, Оксана Петрівна
2016Білоквмісна харчова композиція (Патент на корисну модель № 112240)Фурсік, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович
2019Біологічна ефективність білків варених ковбасФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Святненко, Роман Сергійович
2013Біфштекс «Домашній» (Патент на корисну модель № 80725)Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Фурсік, Оксана Петрівна
2014Варена ковбаса «Куряча» (Патент на корисну модель №97556)Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мензелевський, Євген Володимирович; Фурсік, Оксана Петрівна
2018Варена ковбаса «Молодіжна» (патент на корисну модель № 127271)Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Анісімова, Анна Вячеславівна; Фурсік, Оксана Петрівна
2018Вареноковбасний виріб (патент на корисну модель № 127267)Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Фурсік, Оксана Петрівна; Віхоть, Катерина Олександрівна
2016Визначення амінокислотного складу та мікробіологічних показників варених ковбасФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2014Використання амарантового борошна в технології м’ясних січених напівфабрикатівСтрашинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Казько, І. С.; Фурсік, Оксана Петрівна; Коломієць, Роман Анатолійович
2014Використання білкових препаратів у технології м'ясомістких продуктівФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
2014Використання білкових інгрідієнтів тваринного походження у технології м’ясопродуктівМензелевський, Євген Володимирович; Фурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович
2014Використання білкових інгрідієнтів тваринного походження у технології м’ясопродуктівМензелевський, Євген Володимирович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна
2014Використання білків тваринного і рослинного походження у технології м’ясопродуктівФурсік, Оксана Петрівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович
2015Використання білків і полісахаридів у функціональних харчових композиціяхПасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна
2014Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатівГончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Басиста, Марина Володимирівна; Фурсік, Оксана Петрівна; Коломієць, Роман Анатолійович
2019Використання нанотехнологій в харчовій промисловостіФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Маринін, Андрій Іванович
2013Використання рослинної сировини у виробництві напівфабрикатівСтрашинський, Ігор Мирославович; Мензелевський, Євген Володимирович; Мозоль, Юлія Василівна; Фурсік, Оксана Петрівна
2015Властивості гідратованих функціональних харчових композицій для м'ясних фаршевих системПасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна; Віхоть, Катерина Олександрівна; Анісімова, Анна Вячеславівна
2017Властивості фаршів варених ковбас з білоквмісною функціональною харчовою композицієюФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Гончаров, Георгій Іванович