Browsing by Author Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 116  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Активність води як показник якості і безпечності м’ясних продуктівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2004Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробівГащук, Олександра Ізидорівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2013Багатофункціональні комплексні суміші в складі розсолів для запечених шинокКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Горобець, Юлія Сергіївна
2020Безнітритні технології для виготовлення м’ясних виробівЖук, Вікторія Олександрівна; Михавко, Тамара Романівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2019Безнітритні технології для м’ясних продуктівЖук, Вікторія Олександрівна; Михавко, Тамара Романівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2007Білкова добавка з сочевиці, її функцюнально- технологічні властивості та використання у технології реструктурованих шинок з яловичиниГапченко, Наталія Олегівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2011Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Пешук, Людмила Василівна
2011Біологічні показники білкового стабілізатора з колагенвмісної сировиниШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Донець, Олександр В.
2011Вибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Стращенко, С. В.; Донець, Олександр Петрович
2012Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Донець, Олександр Петрович
2012Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Донець, Олександр Петрович
2017Вивчення кріопротекторних властивостей харчових волокон в складі м’ясних фаршевих системСкочко, Олексій Іванович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2020Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системахШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Філоненко, Михайло Ігорович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2020Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах у виробництві стейків за технологією «Sous-vide»Філоненко, Михайло Ігорович; Нікішина, Тетяна Сергіївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2013Використання багатокомпонентних сумішей в складі розсолів для ін’єктування шинкових виробівЛоскутова, Ксенія Сергіївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2018Використання білково-жирових емульсій у виробництві реструктурованих шинкових виробівЖук, Вікторія Олександрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2016Використання білково-жирової емульсії в технології шинок в оболонціКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2014Використання білків тваринного походження як один з напрямів ресурсозбереження при виробництві реструктурованих шинокШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Донець, Олександр Петрович; Топчій, Оксана Анатоліївна
2008Використання гідроколоїдів у складі багатокомпонентних розсолівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мусієнко, Ігор Васильович; Гащук, Олександра Ізидорівна
2008Використання продуктів екструзійної обробки як один із напрямів ресурсозбереження при виробництві м'ясопродуктівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Клименко, Михайло Миколайович; Гапченко, Наталія Олегівна; Лопатін, Г. І.