Browsing by Author Шидловська, Олена Броніславівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 109  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015CRM-система як інноваційна складова клієнтоорієнтованої стратегії готельного підприємстваМурак, Оксана Юріївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна
2013Welness – тенденція сучасностіСтоян, І. М.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна
2021Аглютенова дієтотерапія в індустрії гостинностіБахмацька, Марія Олександрівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна
2021Актуальні кулінарні тенденції в індустрії гостинностіШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Дужик, Назар Сергійович
2015Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробівШидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шадура, Аліна Миколаївна
2021Акусотерапія - перспективний напрям spa-індустрії сфери гостинностіМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2016Акусотерапія – інноваційна послуга в сфері гостинностіСемченко, Наталія Андріївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна
2018Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2020Безглютенова продукція в індустрії гостинності: актуальні питання, проблеми та перспективи їх вирішенняМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Біотехнологічні аспекти очищення стічних вод підприємств, що переробляють продукти тваринництваРебрикова, Поліна Андріївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Жолобак, Надія Михайлівна; Мокроусова, О. Р.
2022Використання вдосконалених постковідних реабілітаційних програм в готельних підприємствах ЛьвівщиниБойцова, Анастасія Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2018Використання енергозберігаючих технологій при проектуванні готельних підприємствШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Мусієнко, Єгор Михайлович
2016Використання порошку з ягід ожини в технології бісквітного напівфабрикатуШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна
2015Використання порошку з ягід ожини у технологіях борошняних кондитерських виробівШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна
2014Використання порошків горобини, обліпихи та калини в технології бісквітного напівфабрикатуМедвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна
2014Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикатуМирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Використання продуктів переробки ожини в технології пісочного напівфабрикатуШидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Андросюк, Ангеліна Михайлівна
2013Винні готелі – новітній напрямок в індустрії гостинності УкраїниІщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Шолудько, Ю. В.
2013Винні готелі – інноваційний напрям у сфері гостинностіШолудько, Ю. В.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Вплив амілолітичних ферментів на показники якості хліба з рисового борошнаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович