Browsing by Author Шидловська, Олена Броніславівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 94  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015CRM-система як інноваційна складова клієнтоорієнтованої стратегії готельного підприємстваМурак, Оксана Юріївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна
2013Welness – тенденція сучасностіСтоян, І. М.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна
2015Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробівШидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шадура, Аліна Миколаївна
2016Акусотерапія – інноваційна послуга в сфері гостинностіСемченко, Наталія Андріївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна
2018Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2020Безглютенова продукція в індустрії гостинності: актуальні питання, проблеми та перспективи їх вирішенняМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Використання енергозберігаючих технологій при проектуванні готельних підприємствШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Мусієнко, Єгор Михайлович
2016Використання порошку з ягід ожини в технології бісквітного напівфабрикатуШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна
2015Використання порошку з ягід ожини у технологіях борошняних кондитерських виробівШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна
2014Використання порошків горобини, обліпихи та калини в технології бісквітного напівфабрикатуМедвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна
2014Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикатуМирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Використання продуктів переробки ожини в технології пісочного напівфабрикатуШидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Андросюк, Ангеліна Михайлівна
2013Винні готелі – новітній напрямок в індустрії гостинності УкраїниІщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Шолудько, Ю. В.
2013Винні готелі – інноваційний напрям у сфері гостинностіШолудько, Ю. В.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Вплив амілолітичних ферментів на показники якості хліба з рисового борошнаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2015Вплив поверхнево-активних речовин на реологічні показники бісквітного тістаМирошник, Юлія Анатоліївна; Грузда, Світлана; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Вплив ферментативної модифікації крохмалю рисового борошна на мікробіологічні процеси в тістіМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2019Готель для фототуристів – сучасний тренд індустрії гостинностіКалєнік, Ірина Олександрівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Дослідження впливу амілолітичних ферментів на мікробіологічні процеси в тісті та якість рисового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2019Дослідження впливу гідроколоїдів на структурно-механічні властивості тіста і якість безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Шидловська, Олена Броніславівна