Browsing by Author Шульга, Наталія Михайлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 39  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Біостабілізація кефіру дріжджами, які не зброджують лактозуШульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
2013Вади сметаниШульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.
2002Вивчення властивостей твердого сичужного сиру, виробленого з використанням бактеріального препарату прямого внесенняШульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2009Властивості дріжджів – складових мікрофлори кефіруШульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна; Bodnarcuk, Oksana
2013Вплив заквашувальної мікрофлори на формування смако-ароматичної композиції твердих сичужних сирівШульга, Наталія Михайлівна
2008Вплив залишків антибіотиків на розвиток заквашувальних культур для виробництва сируШульга, Наталія Михайлівна
2003Вплив способу теплової обробки молочної сировини на якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагріванняШульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2014Вплив способів теплової обробки молока на його фізико-хімічні показники та технологічні властивості у сироробствіШульга, Наталія Михайлівна
2005Вплив ступеня соління сирів швейцарської групи на розвиток пропіоновокислих бактерійШульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.
2008Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіруБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2014Вплив технологічних факторів на якість кисломолочного сируШульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.
2008Відбір штамів мікроорганізмів для сироробства за стійкістю до інгібіторів у молоціШульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2004Деякі аспекти технології бактеріальних препаратів прямого внесення для виробництва сирів швейцарської групиБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2017Дослідження властивостей низькожирних йогуртів, збагачених пектинами з різними ступенями етерифікаціїШульга, Наталія Михайлівна
2017Дослідження втрати вологи під час визрівання сирів у спеціалізованій мембрані Pack-AgeШульга, Наталія Михайлівна
2004Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групиБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2019Дослідження способів попередження вади «пізнє спучування» у твердих сирахШульга, Наталія Михайлівна; Гапченко, Наталія Олегівна
2007Заквашувальні культури для ферментованих молочних продуктів - сьогодення та перспективиКігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна
2007Застосування лактобацил з високою антагоністичною активністю у сироробствіШульга, Наталія Михайлівна
2010Кефір: сучасний погляд на мікрофлору та технологіюКігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна