Browsing by Author Шутюк, Віталій Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 178  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз ефективності теплообмінників та підігрівників в структурі теплотехнічного комплексу цукрового заводуВасиленко, Сергій Михайлович; Самійленко, Сергій Миколайович; Штангеєв, Костянтин Остапович; Шутюк, Віталій Володимирович; Кухар, Володимир Миколайович; Лисюк, П. І.
2017Аналіз забруднення плодоовочевої сировини нітратамиБендерська, Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
2017-02-21Аналіз накопичення контамінантів плодами томатів та засоби їх зниження в овочахБендерська, Ольга Вячеславівна; Костючок, Неля Вікторівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
2016Аналіз способів сушіння жому цукрових буряківШвецова, Інга Володимирівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2014Аналіз способів сушіння жому цукрових буряківМихалюк, Яна В'ячеславівна; Швецова, Інга Володимирівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2017Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому перегрітою пароюШутюк, Віталій Володимирович; Василенко, Сергій Михайлович; Бут, Сергій Анатолійович
2017Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому перегрітою пароюШутюк, Віталій Володимирович; Василенко, Сергій Михайлович; Бут, Сергій Анатолійович
2017-04Вдосконалення технології сушіння виноградуБілоцерківська, Наталія Вадимівна; Ізюменко, Дмитро Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2020Вивчення впливу сортових особливостей і технологічних факторів буряка столового на якість купажованих напоївШутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Бендерська, Ольга Вячеславівна
2005Вивчення змін властивостей модифікованих крохмалів після їх обробленняМельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шутюк, Віталій Володимирович
2014Визначення впливу основних параметрів перегрітої пари на процес сушіння харчових продуктівШутюк, Віталій Володимирович; Василенко, Сергій Михайлович; Бессараб, Олександр Семенович
2020Визначення втрат бентоніну під час концентруванні соку столового бурякаМорозюк, Анна Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2020Визначення втрат бентоніну під час концентруванні соку столового бурякаМорозюк, Анна Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2016Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печейДідик, Володимир Петрович; Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2013Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печейЛогвінський, Руслан Валерійович; Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2019Використання бланшування перед заморожуванням харчових продуктівЦвік, Вікторія Сергіївна; Точона, Анастасія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2014Використання жому цукрових буряків з метою отримання альтернативного палива на цукровому заводіШтангеєв, Костянтин Остапович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василенко, Сергій Михайлович
2020Використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництвіТищенко, Людмила Миколаївна; Пилипчук, Оксана Станіславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2017Використання плодово-ягідних порошків в технологіях томатних соусівБендерська, Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
2018Використання плодів калини у виробництві харчових продуктівБендерська, Ольга Вячеславівна; Ізюменко, Дмитро Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович