Технологія сушіння плодів та овочів : конспект лекцій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091706 «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» денної та заочної форм навчання.
Lecture for the students specialty 7.091706 "Storage Technology, preservation and processing fruits and vegetables "full-time and distance learning.

Опис

Ключові слова

технологія сушіння, tech drying, плоди, овочі, технологічні вимоги, vegetables, technological requirements, fruits, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бессараб, О. С. Технологія сушіння плодів та овочів : конспект лекцій для студ. спец. 7.091706 ден. та заоч. форм навч. / О. С. Бессараб, В. В. Шутюк. - К.: НУХТ, 2002. - 84 с.