Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10456
Title: Спосіб виробництва пшеничного хліба (Патент на корисну модель № 39819)
Authors: Ткачук, Юрій Михайлович
Шидловська, Олена Броніславівна
Іщенко, Тетяна Іванівна
Доценко, Віктор Федорович
Keywords: хліб пшеничний
wheat bread
сухий молочний казеїн
dry milk casein
поверхнево активні речовини
surfactants
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2009
Citation: Патент 39819 UA, МПК A21D 8/02 (2006.01) Спосіб виробництва пшеничного хліба / Ткачук Ю. М., Шидловська О. Б., Іщенко Т. І., Доценко В. Ф. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u200812661 ; заявл. 29.10.2008 ; 10.03.2009, Бюл. № 5, 2009 р.
Abstract: Спосіб виробництва пшеничного хліба передбачає замішування тіста з рецептурних компонентів, бродіння тіста, його оброблення, вистоювання та випікання хліба. При замішуванні тіста додатково використовують сухий молочний казеїн в кількості 4-8 % до маси борошна, який попередньо змішують з водою температурою 45-50 °С і поверхнево-активною речовиною у кількості 0,45-0,65 % до маси борошна з наступною гомогенізацією суміші. A method for making wheat bread provides for kneading dough of prescribed components, fermenting the dough, handling thereof, proofing and baking the bread. While kneading the dough, dry milk casein is additionally used in an amount of 4-8% to the flour weight. It is preliminary mixed with water of a temperature of 45-50 °С and a surface-active substance in an amount of 0.45-0.65% to the flour weight with the following homogenization of the mixture.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10456
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
wheat_bread.pdf68.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.