З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведені результати дослідження з розробки технології використання альбуміну в хлібопеченні.

Опис

Ключові слова

хліб, хлеб, bread, білок молока, белок молока, milk protein, альбумін, альбумин, albumin, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності / В. Ф. Доценко, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська, Ю. М. Ткачук // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – N 2(63). – С. 22-26.

Зібрання