Залежність якості сухих сумішей для дитячого харчування від параметрів процесу сушіння

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглянуті особливості виробництва сухих сумішей для дитячого харчування. Наведено основні технологічні аспекти отримання сухих сумішей, які впливають на собівартість продукції та її якість, сучасні тенденції в моделюванні режимів сушіння.

Опис

Ключові слова

сушіння, дитячі суміші, порошок, сушка, детские смеси, порошок, drying, infant formula, powder, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Шутюк, В. В. Залежність якості сухих сумішей для дитячого харчування від параметрів процесу сушіння / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Актуальні проблеми харчової промисловості : Всеукраїнська науково-технічна конференція, Тернопіль, 8-9 жовтня 2013 р. : матеріали конференції. – Тернопіль : В-во ТНТУ, 2013. – 18-19 с.