Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36131)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре і відрізняється тим, що як добавка використовується буряковий порошок.

Опис

Ключові слова

буряковий порошок, харчоконцентратна промисловість, екструдовані продукти, сухе картопляне пюре, харчова цінність, свекольный порошок, пищеконцентратная промышленность, екструдированные продукты, сухое картофельное пюре, пищевая ценность, beetroot powder, food-concentrate industry, extruded products, dry potato puree, nutritional value, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Патент № 36131 UA, МПК А23L 1/214 (2006.01) Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шаран А. В., Петрова Ж. О. : заявник і власник патенту Український державний університет харчових технологій. – № u 200807097 ; заявл. 21.05.2008 ; опубл. 10.10.2008, Бюл. № 19, 2008 р.

Зібрання