Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропоновані способи використання пальмової олії при приготуванні різних кулінарних страв і виробів. The methods of use of palm oil in the manufacture of food and culinary products have been proposed.
Опис
Ключові слова
пальмова олія, palm oil, масляні креми, butter cream, якість, quality, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кулініч, В. І. Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарства / В. І. Кулініч, А. С. Гніда, Н. П. Бондар // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 65-66.