Внедрение бродильно-формующего агрегата в линию производства сухарных изделий
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Удосконалено технологію сухарних виробів за рахунок використання методу холодної екструзії тіста. Досліджено вплив підвищеного тиску та підвищеного вмісту вуглекислого газу у середовищі бродіння на перебіг основних процесів у тісті.
It was improved the technology of rusks goods by using the method of cold extrusion of the dough. It was investigated the influence of higher pressure and higher content of carbon dioxide in the environment of the ripening on the course of the basic processes in the dough.
Опис
Ключові слова
бродильно-формующий агрегат, сухарные изделия, холодная экструзия, fermenting-forming aggregate, rusk goods, cold extrusion
Бібліографічний опис
Внедрение бродильно-формующего агрегата в линию производства сухарных изделий / Л. Ю. Арсеньева, В. С. Ященко, А. А. Калиниченко, В. Н. Конончук // Стратегия качества в промышленности и образовании : VIII международная конференция, 8–15 июня 2012. – Варна, 2012. – Т. 3. – С. 19–21.