Внедрение бродильно-формующего агрегата в линию производства сухарных изделий

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Удосконалено технологію сухарних виробів за рахунок використання методу холодної екструзії тіста. Досліджено вплив підвищеного тиску та підвищеного вмісту вуглекислого газу у середовищі бродіння на перебіг основних процесів у тісті. It was improved the technology of rusks goods by using the method of cold extrusion of the dough. It was investigated the influence of higher pressure and higher content of carbon dioxide in the environment of the ripening on the course of the basic processes in the dough.

Опис

Ключові слова

бродильно-формующий агрегат, сухарные изделия, холодная экструзия, fermenting-forming aggregate, rusk goods, cold extrusion

Бібліографічний опис

Внедрение бродильно-формующего агрегата в линию производства сухарных изделий / Л. Ю. Арсеньева, В. С. Ященко, А. А. Калиниченко, В. Н. Конончук // Стратегия качества в промышленности и образовании : VIII международная конференция, 8–15 июня 2012. – Варна, 2012. – Т. 3. – С. 19–21.