Особливості викладання дисципліни «безпека життєдіяльності» в національному університеті харчових технологій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглянуто особливості викладання дисципліни «Безпека життєдіяльності» при підготовці фахівців харчової промисловості. Окрім того,розкрито зміст, структуру і послідовність її вивчення із врахуванням специфіки професійної діяльності майбутніх фахівців у сфері харчової промисловості. The article discusses the features of teaching scipline "Life Safety" in the preparation of food industry professionals. In addition, there are disclosed content, structure and sequence of study, taking into account the specific professional activity of future professionals in the food industry.

Опис

Ключові слова

безпека життєдіяльності, харчова промисловість, вища освіта, life safety, food industry, higher education, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Особливості викладання дисципліни «безпека життєдіяльності» в національному університеті харчових технологій / Л. П. Нещадим, Т. М. Чорна, О. П. Слободян, В. А Заєць // Проблеми гуманізації навчання та виховання у вищому закладі освіти : збірник статей за матеріалами науково – практичної конференції IX Ірпінських міжнародних науково-педагогічних читань. - К.: НУДПСУ, 2011. – Ч. 2. – C. 275–282.

Зібрання