Колективні монографії, розділи з колективних монографій : [130] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 130
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Real and invented islands in the 20th century Ukrainian literature as the elements of existential imageryNaumenko, Nataliia
2021Елементи літературної творчості у викладанні англійської мови студентам-першокурсникам немовних спеціальностейНауменко, Наталія Валентинівна
2021Верлібристика Василя Голобородька в аспекті культурознавчого дослідженняНауменко, Наталія Валентинівна
2021Development of restaurant and hotel business in the condition of the COVID-19 pandemicShydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Sobin, Oleksii
2017Фінансове забезпечення аграрного сектору : вітчизняний та зарубіжний досвідДавиденко, Н. М.; Зеліско, І. М; Пасічник, Ю. В.; Біляк, Ю. В.; Буряк, Аліна Вікторівна; Дем'яненко, Інна Вікторівна
2021Technology of dried food products and food products using it: evaluation of efficiency and implementation prospectsKruhlova, Olena; Pohozhykh, Mykola; Niemirich, Oleksandra; Ustymenko, Ihor; Havrysh, Andrey; Skyrda, Olena; Hubenia, Vyacheslav; Lulka, Alexander; Tkachuk, Yuriy; Matiushenko, Raisa
2020Формування комунікаційних бренд-стратегій як інструмент підвищення конкурентоспроможності роздрібних торговельних мережЛабурцева, Олена Іванівна; Страшинська, Лариса Володимирівна
2019Духовно-інтелектуальне навчання та виховання як природне право кожної людиниЯненко, Лариса Петрівна
2020Корупційні ризики в тендерній політиці підприємстваНиконенко, Андрій Володимирович
2021До науки про народовладдяЯненко, Лариса Петрівна
2020Інноваційна технологія зброджування висококонцентрованого сусла із зернової сировиниКовальчук, Світлана Степанівна; Мудрак, Тетяна Омелянівна
2021The dynamics of development of the main types of food and beverage services in the hotel and restaurant entrepreneurshipBoguslavskyy, Alexander; Nikitina, Tatyana
2019Желейний десерт на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для закладів ресторанного господарстваУщаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна
2021Теоретичні та прикладні аспекти обліку, аналізу і аудиту в системі економічних відносинЧернелевський, Леонід Миколайович; Беренда, Надія Іванівна; Духновська, Людмила Миколаївна; Колос, Ірина Василівна; Кравченко, Ірина Йосипівна; Кудренко, Наталія Володимирівна; Михайленко, Ольга Валеріївна; Ніколаєнко, Світлана Миколаївна; Осадча, Ганна Григорівна; Редзюк, Тетяна Юріївна; Скопенко, Наталія Степанівна; Слободян, Наталія Геннадіївна; Соломчук, Людмила Миколаївна; Темчишина, Юлія Леонідівна; Ткаченко, Надія Марківна; Чернелевська, Олена Леонідівна; Ємцев, Віктор Іванович; Ємцева, Галина Федорівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Березянко, Тамара Володимирівна; Лісовий, Андрій Васильович
2020Innovative activity of enterprises of food industry in Ukraine: state and trends of developmentKruhlova, Olena; Pohozhykh, Mykola; Niemirich, Oleksandra; Ustymenko, Ihor; Havrysh, Andrey; Hubenia, Vyacheslav; Matiushenko, Raisa
2020Менеджмент організацій і адміністрування: теорія та практикаБерезянко, Тамара Володимирівна; Безпалько, Олена Вікторівна; Гринюк, Юлія Михайлівна; Грищенко, Діана Григорівна; Драган, Олена Іванівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Ємцев, Віктор Іванович; Ємцева, Галина Федорівна; Кириченко, Ольга Миколаївна; Ковтун, Олена Анатоліївна; Кулиш, Оксана Анатоліївна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Кутас, Олена Олександрівна; Мазник, Ліана Валеріївна; Марченко, Валентина Миколаївна; Маршаленко, Маріанна Петрівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; П'янкова, Оксана Василівна; Пєтухова, Ольга Михайлівна; Піменов, Сергій Анатолійович; Піменова, Олена Володимирівна; Пузина, Аліна Олександрівна; Рибак, Надія Олексіївна; Скопенко, Наталія Степанівна; Соломка, Ольга Миколаївна; Стахурська, Світлана Антонівна; Тертична, Любов Іванівна; Федулова, Ірина Валентинівна; Филюк, Галина Михайлівна; Чеснік, Наталія Миколаївна; Юрій, Едуард Олександрович
2020Українські реалії та світові тенденції розвитку виробництва м’яса і м’ясопродуктівБергер, Аліна Дмитрівна
2019Взаємозалежність інноваційної діяльності підприємств і структури галузевого ринкуЛисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна
2019Витрати: науково-методичні підходи щодо сутності даної категоріїКравченко, Ірина Йосипівна
2019Інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами. Розділ 1. Аналіз сучасного стану наукових досліджень та практики застосування баро- та електромембранних процесів у молочній промисловостіМирончук, Валерій Григорович; Змієвський, Юрій Григорович; Дзязько, Юлія Сергіївна; Захаров, Володимир Володимирович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 130