Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 130
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Real and invented islands in the 20th century Ukrainian literature as the elements of existential imagery | Naumenko, Nataliia |
2021 | Елементи літературної творчості у викладанні англійської мови студентам-першокурсникам немовних спеціальностей | Науменко, Наталія Валентинівна |
2021 | Верлібристика Василя Голобородька в аспекті культурознавчого дослідження | Науменко, Наталія Валентинівна |
2021 | Development of restaurant and hotel business in the condition of the COVID-19 pandemic | Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Sobin, Oleksii |
2017 | Фінансове забезпечення аграрного сектору : вітчизняний та зарубіжний досвід | Давиденко, Н. М.; Зеліско, І. М; Пасічник, Ю. В.; Біляк, Ю. В.; Буряк, Аліна Вікторівна; Дем'яненко, Інна Вікторівна |
2021 | Technology of dried food products and food products using it: evaluation of efficiency and implementation prospects | Kruhlova, Olena; Pohozhykh, Mykola; Niemirich, Oleksandra; Ustymenko, Ihor; Havrysh, Andrey; Skyrda, Olena; Hubenia, Vyacheslav; Lulka, Alexander; Tkachuk, Yuriy; Matiushenko, Raisa |
2020 | Формування комунікаційних бренд-стратегій як інструмент підвищення конкурентоспроможності роздрібних торговельних мереж | Лабурцева, Олена Іванівна; Страшинська, Лариса Володимирівна |
2019 | Духовно-інтелектуальне навчання та виховання як природне право кожної людини | Яненко, Лариса Петрівна |
2020 | Корупційні ризики в тендерній політиці підприємства | Никоненко, Андрій Володимирович |
2021 | До науки про народовладдя | Яненко, Лариса Петрівна |
2020 | Інноваційна технологія зброджування висококонцентрованого сусла із зернової сировини | Ковальчук, Світлана Степанівна; Мудрак, Тетяна Омелянівна |
2021 | The dynamics of development of the main types of food and beverage services in the hotel and restaurant entrepreneurship | Boguslavskyy, Alexander; Nikitina, Tatyana |
2019 | Желейний десерт на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для закладів ресторанного господарства | Ущаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна |
2021 | Теоретичні та прикладні аспекти обліку, аналізу і аудиту в системі економічних відносин | Чернелевський, Леонід Миколайович; Беренда, Надія Іванівна; Духновська, Людмила Миколаївна; Колос, Ірина Василівна; Кравченко, Ірина Йосипівна; Кудренко, Наталія Володимирівна; Михайленко, Ольга Валеріївна; Ніколаєнко, Світлана Миколаївна; Осадча, Ганна Григорівна; Редзюк, Тетяна Юріївна; Скопенко, Наталія Степанівна; Слободян, Наталія Геннадіївна; Соломчук, Людмила Миколаївна; Темчишина, Юлія Леонідівна; Ткаченко, Надія Марківна; Чернелевська, Олена Леонідівна; Ємцев, Віктор Іванович; Ємцева, Галина Федорівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Березянко, Тамара Володимирівна; Лісовий, Андрій Васильович |
2020 | Innovative activity of enterprises of food industry in Ukraine: state and trends of development | Kruhlova, Olena; Pohozhykh, Mykola; Niemirich, Oleksandra; Ustymenko, Ihor; Havrysh, Andrey; Hubenia, Vyacheslav; Matiushenko, Raisa |
2020 | Менеджмент організацій і адміністрування: теорія та практика | Березянко, Тамара Володимирівна; Безпалько, Олена Вікторівна; Гринюк, Юлія Михайлівна; Грищенко, Діана Григорівна; Драган, Олена Іванівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Ємцев, Віктор Іванович; Ємцева, Галина Федорівна; Кириченко, Ольга Миколаївна; Ковтун, Олена Анатоліївна; Кулиш, Оксана Анатоліївна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Кутас, Олена Олександрівна; Мазник, Ліана Валеріївна; Марченко, Валентина Миколаївна; Маршаленко, Маріанна Петрівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; П'янкова, Оксана Василівна; Пєтухова, Ольга Михайлівна; Піменов, Сергій Анатолійович; Піменова, Олена Володимирівна; Пузина, Аліна Олександрівна; Рибак, Надія Олексіївна; Скопенко, Наталія Степанівна; Соломка, Ольга Миколаївна; Стахурська, Світлана Антонівна; Тертична, Любов Іванівна; Федулова, Ірина Валентинівна; Филюк, Галина Михайлівна; Чеснік, Наталія Миколаївна; Юрій, Едуард Олександрович |
2020 | Українські реалії та світові тенденції розвитку виробництва м’яса і м’ясопродуктів | Бергер, Аліна Дмитрівна |
2019 | Взаємозалежність інноваційної діяльності підприємств і структури галузевого ринку | Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна |
2019 | Витрати: науково-методичні підходи щодо сутності даної категорії | Кравченко, Ірина Йосипівна |
2019 | Інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами. Розділ 1. Аналіз сучасного стану наукових досліджень та практики застосування баро- та електромембранних процесів у молочній промисловості | Мирончук, Валерій Григорович; Змієвський, Юрій Григорович; Дзязько, Юлія Сергіївна; Захаров, Володимир Володимирович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 130