Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено тривалість зберігання картопляних чіпсів в залежності від жирової компоненти. Подовження терміну зберігання картопляних чіпсів можливе при введені до їх рецептури сировини, що володіє антиоксидантними властивостями.
Іnvestigated the shelf life of potato chips, depending on the fatty components. Extending the shelf life of potato chips can be put in their formulation of raw materials, which has antioxidant properties.
Іnvestigated the shelf life of potato chips, depending on the fatty components. Extending the shelf life of potato chips can be put in their formulation of raw materials, which has antioxidant properties.
Опис
Ключові слова
картопляні чіпси, антиоксиданти, перекисні сполуки, термін зберігання, potato chips, antioxidants, peroxide compounds, shelf life, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Левченко, Н. І. Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів / Н. І. Левченко, Ю. В. Якубчик, В. М. Ковбаса, Н. О. Фалендиш // Харчова промисловість. - 2008. - № 6. - С. 17-19.