Спосіб одержання масляного бісквітного напівфабрикату (Деклараційний патент на винахід № 42270)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб одержання масляного бісквітного напівфабрикату, який включає приготування яєчно- цукрово-масляної збитої маси, замішування з борошняною сировиною, випікання, охолодження та вистоювання, який відрізняється тим, що на етапі замішування тіста як борошняну сировину використовують борошняну композицію, яка включає борошно тритікале і борошно ячмінне у співвідношенні 1 : 3 та добавки-покращувачі – 0,3 – 0,4 % хлориду натрію та 0,3 – 0,4 % ацетату натрію до маси всього борошна, яке використовується. A method for producing semi-finished biscuit oil, which includes preparation of the egg-sugar-oil-whipped egg masses, mixing with raw flour, baking, cooling and left standing, wherein, the step of kneading raw materials like flour used dissolved flour composition which comprises tritikale flour and barley flour in the ratio 1 : 3, enhancers and additives – 0,3 – 0,4% sodium chloride and 0,3 – 0,4 % sodium acetate weight of the total flour used.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, бісквітне тісто, борошняна композиція, хлорид натрію, ацетат натрію, butter, dough of biscuit, flour composition, sodium chloride, sodium acetate, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 42270 UA, МПК 7 A21D13/08. Спосіб одержання масляного бісквітного напівфабрикату / Сафонова О. М., Чудік Ю. В., Перцевий Ф. В., Захаренко В. О., Савранська Р. Н., Чуйко Л. О. ; заявник Сафонова О. М., Чудік Ю. В., Перцевий Ф. В. – № 2000127260 ; заявл. 18.12.2000 ; опубл. 15.10.2001, Бюл. № 9, 2001 р.

Зібрання