Використання розторопші плямистої для створення продуктів оздоровчо-профілактичного призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Удосконалення технології окостів фаршированих з м’яса птиці за рахунок використання олії, шроту та відвару розторопші, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. Improving the technology hams stuffed with poultry by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting.

Опис

Ключові слова

напівфабрикати, розторопша плямиста, шрот, олія, силімарин, інгредієнти, convenience foods, sílybum mariаnum, meal, oil, silymarin, ingredients, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пархоменко, О. О. Використання розторопші плямистої для створення продуктів оздоровчо-профілактичного призначення. / О. О. Пархоменко, Ю. П. Крижова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня. – Київ : НУХТ, 2014. - С. 48-49.