Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1404
Title: ДСТУ ISO 1854:2005 Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру
Authors: Українець, Анатолій Іванович
Хомічак, Любомир Михайлович
Савченко, Олександр Аркадійович
Грек, Олена Вікторівна
Keywords: стандарт
кафедра технології цукру і підготовки води
standard
сир альбумінний
визначення вмісту жиру
whey cheese
determination of fat content
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2006
Citation: ДСТУ ISO 1854:2005. Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). – К. : Держспоживчстандарт України, 2006. – 12 с.
Abstract: Національний стандарт відповідає ISO 1854:1999 Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) (Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)) Ступінь відповідності — ідентичний Уведено вперше.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1404
Appears in Collections:Стандарти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ISO.pdf806.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.