Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14278
Назва: Value of yoghurt
Автори: Yarosh, Y.
Strizhnova, Marianna
Ключові слова: біфідобактерії
лактобацилли
молочні продукти
казеїн
бифидобактерии
йогурт
лактобациллы
молочные продукты
казеин
bifidobacteria
lactobacilli
yogurt
dairy products
casein
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Yarosh, Y. Value of yoghurt / Y. Yarosh, M. Strizhnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ої студентської конференції молодих вчених, аспірантів та студентів НУХТ. - К. : НУХТ, 2014. - Ч. 4. – С. 298-299.
Короткий огляд (реферат): Dairy products are usually high energy-yielding food products. A production plant for the processing of milk is called a dairy or a dairy factory. Apart from breastfed infants, the human consumption of dairy products is sourced primarily from the milk of cows, yet goats, sheep, yaks, horses, camels, and other mammals are other sources of dairy products consumed by humans.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14278
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Value_of_yoghurt.pdf157.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.