Заморожені суміші для плавлених сирів
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено можливість використання замороженої суміші з екструдатом гороху у визначених кількостях в якості рослинно-білкової складової в рецептурах плавлених сирних продуктів.
Опис
Ключові слова
заморожені суміші, замороженные смеси, frozen mixture, плавлені сири, плавленые сыры, melted cheese, екструдат гороху, экструдат гороха, peas extrudate, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Тимчук, А. В. Заморожені суміші для плавлених сирів / А. В. Тимчук, О. В. Грек // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2012 р. — К: НУХТ, 2012. — С. 164-165