Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 57609)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з високими органолептичними показниками та необхідними структурно-механічними характеристиками. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with high organoleptic parameters and necessary structural and mechanical characteristics.

Опис

Ключові слова

рисове борошно, харчоконцентратна промисловість, сухі сніданки, молочна сироватка, структурно-механічні характеристики, rice flour, food-concentrate industry, dry breakfast, milk whey, structural and mechanical properties, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 57609 UA, МПК A23L 1/18. Склад начинки для сухих сніданків / Собченко С. О., Махинько Л. В., Ковбаса В. М.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № u201008456; заявл. 06.07.10 ; опубл. 10.03.11, Бюл. № 5, 2011 р.

Зібрання