Використання хлорофіловмісних рослинної сировини у виробництві кисломолочного сиру
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Застосування кропу, черемші, базиліку у виробництві кисломо- лочного сиру є доцільним, оскільки вони є джерелом біологічно цінних компонентів.
The use of fennel, wild garlic, basil in production kyslomo-lochnoho cheese is appropriate because they are a source of biologically valuable components.
Опис
Ключові слова
хлорофіловмісна сировина, кисломолочний сир, hlorofіlovmіsna sirovina, curd, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Гойко, Ірина. Використання хлорофіловмісних рослинної сировини у виробництві кисломолочного сиру / Ірина Гойко, Марія Прищепа // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 49-50.