Кисломолочний напій з пектином
Вантажиться...
Дата
1997
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено технологію виробництва кисломолочного напою на основі кефіру подовженого терміну зберігання – завдяки повторній тепловій обробці сквашеної суміші.
The technology for the production of fermented milk-based drink kefir extended shelf life thanks to re-heat treatment squalene mix.
Опис
Ключові слова
кисломолочний напій, dairy products, пектини, pectins, кефір, kefir, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Гончар Н. М. Кисломолочний напій з пектином / Н. М. Гончар, В. О. Ромоданова, Н. Ф. Кігель // Харчова і переробна промисловість. – К., 1997. – № 1. – С. 22–23.