Вплив роботи витраченої під час замішування на якість дріжджового тіста
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Раціональним режимом є замішування з витратою питомої роботи 25 Дж/г що відповідає 15 хв. на лабораторній установці з частотою обертання робочих органів 0,8 об/с, ці умови є сприятливими для подальшого оброблення тіста.
Rational mode is mixing with the consumption share of 25 J / g, which corresponds to 15 min. on a laboratory setup with speed working of 0.8 rev / s, these conditions are favorable for further refinement of the test.
Опис
Ключові слова
дріжджове тісто, оброблення тіста, замішування, processing dough, mixing, dough, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Кравченко, О. Вплив роботи витраченої під час замішування на якість дріжджового тіста / Олександр Кравченко, Володимир Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 27-28.