Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17623
Title: Коэффициент избытка пара бражной и флегмовое число ректификационной колонн
Other Titles: Coefficient of excess steam and mash the reflux distillation columns
Authors: Малежик, Иван Федорович
Цыганков, Петр Семенович
Malezhik, Ivan
Tsygankov, Peter
Keywords: ректификация
колонна
флегмовое число
ректифікація
колона
флегмове число
distillation
column
reflux
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 1963
Citation: Малежик, И. Ф. Коэффициент избытка пара бражной и флегмовое число ректификационной колонн / И. Ф. Малежик, П. С. Цыганков // Пищевая технология : известия высших учебных заведений. - 1963. - № 3. - С. 155-159.
Abstract: Определены методом А.Н. Плановского оптимальный коэффициент избытка пара бражной колонны и оптимальные флегмовое число ректификационной колонны брагоректификационных аппаратов. Визначено методом А.Н. Плановський оптимальний коефіцієнт надлишку пара бражної колони і оптимальні флегмовое число ректифікаційної колони брагоректифікаційних апаратів. Were determined by A. Planovskogo optimal ratio of excess steam mash column and optimum reflux ratio of the distillation column fermented distillation apparatus.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17623
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled.FR10 1963 пищевая технология.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.