Вплив якості цукрових буряків на технологічні показники соків та продуктів у виробництві білого цукру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Процес технологічного перероблення коренеплодів цукрових буряків, уражених збудниками кагатної гнилі, пов'язаний з труднощами, що виникають внаслідок хімічних перетворень високомолекулярних сполук та накопичення пектинових речовин у дифузійному соку. Тому важливим питанням є вивчення впливу кагатної гнилі, спричиненої окремими видами збудників, на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. The process of technological processing of sugar beet roots infected with pathogens kahatnoyi rot associated with difficulties arising from chemical reactions Macromolecular and accumulation of pectin in the juice. Therefore, an important issue is to study the effect kahatnoyi rot caused by certain types of pathogens, the technological parameters of diffusion and purified juice.

Опис

Ключові слова

сік, білий цукор, цукрові буряки, juice, white sugar, sugar beet, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Гусятинська, Н. А. Вплив якості цукрових буряків на технологічні показники соків та продуктів у виробництві білого цукру / Н. А. Гусятинська, Т. М. Чорна, І. М. Касян // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 136.