Англійська мова: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів І курсу заочної та скороченої форм навчання напряму 6.051701 “Харчові технології та інженерія”

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Методичні рекомендації спрямовані на забезпечення схеми для самостійного вивчення, а також виконання контрольних робіт для студентів 1 курса заочной и сокращенной формы обучения направление подготовки 6.051701 «Пищевые технологи и инженерия». Вони містить рекомендації для вивчення граматики, читання та лексичного матеріалу.
This methodological guide is aimed to provide the scheme for self studying as well as performing individual control tasks for the students of extramural department at their 1 year of training at the faculties of Hotel-Restaurant Business and Tourism, Faculty of Meat and Dairy, Perfumery and Cosmetics Products, Faculty of Fermentation and Sugar Industry. It contains guidelines for studying grammar, reading and lexical material.

Опис

Ключові слова

харчування, вуглеводи, забезпечувати, постачати, енергія, nutrition, carbohydrates, provide, energy, supply, кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Бібліографічний опис

Англійська мова : метод. вказівки до вивчення дисц. та виконання контр. робіт для студ. I курсу заоч. та скороч. форм навчання напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія"/ О. В. Никитенко, О. А. Левурда, Г. А. Чередніченко, Л. І. Куниця. – Київ : НУХТ, 2008. – 77 с.