Methods of detection of olive oil adulteration

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Shows the modern methods of detection of olive oil adulteration.

Опис

Ключові слова

оливкова олія, оливковое масло, оlive oil, фальсифікація, фальсификация, adulteration, фактор автентичності, фактор аутентичности, authenticity factor, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Zadkova, О. Methods of detection of olive oil adulteration / О. Zadkova, S. Usatyuk, T. Korolyuk // The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013) : Другий північно- та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013) : Book of Abstracts, 26-29 may 2013 / National university of food technologies. - К.: NUFT, 2013. – Р. 41.