Технологія напоїв із плодово-ягідної сировини : конспект лекцій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведена технологічна характеристика плодово-ягідної сировини і допоміжних матеріалів, технології, основне обладнання та технологічні режими виробництва різних типів соків, виноматеріалів, вина, бальзамів, кальвадосу і міцних алкогольних напоїв та вимоги до їх якості. The technological characteristics of the fruit and berry raw materials and auxiliary materials, technology, key equipment and technological modes of production of different types of juices, wine material, wine, balms, сalvados and strong alcoholic drinks and quality requirements.

Опис

Ключові слова

допоміжні матеріали, технологія, плодово-ягідна сировина, auxiliary materials, technology, fruit and berry raw materials, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Куц, А. М. Технологія напоїв із плодово-ягідної сировини : конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 6.091700 «Технологія бродильних виробництв і виноробство» спеціалізації 6.091700.03 «Технологія вина» напряму підготовки 0917 «Харчова технологія та інженерія» / А. М. Куц. – К. : НУХТ, 2009. – 55 с.