Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження впливу температурних режимів сквашування кефіру на його показники якості. Researches of influence of temperature conditions of skvashivaniya of kefir are conducted on his indexes of quality.

Опис

Ключові слова

температурні режими, temperature conditions, закваска, ferment, якість, quality, кефір, kefir, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Боднарчук, О. В. Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіру / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2008. – № 1. – С. 56–58. - (Тваринництво)

Зібрання